Autorijbewijs Service Limburg

Online theoriecursus voor het autorijbewijs!

Wil je graag snel je auto theoriecertificaat halen met examengarantie? Ben je op zoek naar een rijschool waar je theorieles kunt volgen en waar je alle theorie examens en de laatste CBR gestelde examenvragen voor het autorijbewijs kunt oefenen?

Autorijbewijs Service Limburg biedt al haar cursisten de beste theorie cursus aan, waarbij je in je eigen tempo theorie lessen kunt volgen en theorie examens kunt oefenen met alle gestelde auto examenvragen, dit aan de hand van hele duidelijke C.B.R. gerichte situaties. Via deze theorie cursus kun je de theorie perfect leren voor de categorie autorijbewijs. Deze waardevolle theoretische ondersteuning komt je zeer goed van pas om uitermate goed voorbereid te zijn en bevat op zich alles om goed de eerste keer te kunnen slagen voor je theorie-examen, vandaar dat de examengarantie inbegrepen is in de cursus. Voorkom dus onnodig vaak opgaan bij het C.B.R. voor je theorie examen door het volgen van deze succesvolle cursus en bespaar je tijd en veel geld!

Autorijbewijs Service Limburg

Je dient in het bezit te zijn van het theorie certificaat B voor dat je de Tussentijdse Toets kunt volgen en op het praktijkexamen kan gaan. Het theoriecertificaat kan je reeds halen als je 16 jaar of ouder bent en is 1,5 jaar geldig. Het is verstandig om tijdens de rijlessen direct te starten met studeren en het theoriecertificaat B te halen. Je kan dan immers de theoretische kennis makkelijker in de praktijk toepassen waardoor je praktijk situaties sneller kunt beoordelen en oplossen. Hierdoor heb je uiteindelijk minder autorijlessen nodig en kun je meer geld besparen, sneller afrijden en waardoor de slagingskans de eerste keer veel groter is!

Je kunt als cursist aangeven of je direct wenst gebruik te maken van deze degelijke cursus met examengarantie. De kosten van de complete theoriecursus bestaande uit een studieboek, alle gestelde examenvragen, theorie-examen B en met examengarantie bedraagt slechts € 99,00

Slaag je de eerste keer voor je theorie examen met 50 vragen goed beantwoord ontvang je € 100,00 als bonus retour!