Autorijbewijs Service Limburg

Behaal het autorijbewijs via reguliere autorijlessen!

Bij Autorijbewijs Service Limburg kun je naast de 10 daagse spoedrijopleiding en snelcursus autorijbewijs van 2 tot 8 weken ook kiezen voor een normale autorijopleiding. Hierbij kan je losse auto rijlessen nemen en per rijles na afloop aan de rijinstructeur betalen. Wij geven je echter het advies de autorijlessen in pakketvorm te nemen omdat je dan ook gebruik kunt maken van de onbeperkte examengarantie van 12 maanden.

Al onze rijopleidingen starten met een vrijblijvende rijtest van 75 minuten. De kosten van deze proefles bedragen € 69,00. Bij deze rijtest maak je kennis met de vaste rijinstructeur, hij zal kijken hoe je feeling is voor het auto rijden, wat je leersnelheid en hoeveel autorijlessen je nodig hebt om de eerste keer te kunnen slagen voor je autorijbewijs.

Autorijbewijs Service Limburg

De normale autorijopleiding bij Autorijbewijs Service Limburg kan je volgen vanuit de regio’s Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Heythuysen, Hoensbroek, Kerkrade, Maastricht, Nederweert, Parkstad, Roermond, Simpelveld, Sittard, Stein, Susteren, Venlo, Venray of Weert! Deze kan plaatsvinden van maandag t/m vrijdag van 08.30 - 21.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur t/m 16.00 uur. De kosten van een losse autorijles bedragen € 46,00 en duurt 50 minuten, echter in een rijlespakket zijn de rijlessen voordeliger. Tevens kan je de rijlessen in blokken nemen. De kosten van de complete en zeer uitgebreide theoriecursus met alle CBR examenvragen bedragen € 99,00 en is inclusief theorie-examen en met examengarantie.