Autorijbewijs Service Limburg

Snel het autorijbewijs behalen via het unieke stappenplan!

De auto is veruit het populairste vervoermiddel waarbij je snel van A naar B kunt reizen. Geen last meer van de bus en de trein met al zijn vertragingen. Of je de auto gebruikt voor ontspanning of voor je werk, van het auto rijbewijs heb je het hele leven plezier. Wil je graag snel het autorijbewijs bij Autorijbewijs Service Limburg halen dan is het belangrijk om direct te weten wat de mogelijkheden zijn. Wij vertellen je exact hoe snel je kunt starten met de autorijlessen, wanneer je de Tussentijdse Toets en het praktijkexamen kunt volgen en wat de totale kosten van de rijopleiding gaan bedragen, maatwerk dus!

Daarnaast is het wel natuurlijk de bedoeling dat je het autorijbewijs in 1 keer haalt. Dat kan met een goede begeleiding bij autorijschool Autorijbewijs Service Limburg waardoor je veel geld en tijd bespaart en een leven lang veilig kunt rijden. Je kunt het autorijbewijs snel halen vanuit Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Heythuysen, Hoensbroek, Kerkrade, Maastricht, Nederweert, Parkstad, Roermond, Simpelveld, Sittard, Stein, Susteren, Venlo, Venray of Weert.

Autorijbewijs Service Limburg

Stap 1

Nadat je telefonisch alle informatie hebt gekregen en al jouw vragen zijn beantwoord zal er een rijtest voor de auto met je worden afgesproken. Ons streven is dat je niet teveel auto rijlessen nodig hebt. Daarom kijkt je vaste rijinstructeur tijdens de rijtest hoe je feeling en je technische aanleg is voor het auto rijden, hoeveel autorijlessen je nodig hebt, hoe snel je het auto rijbewijs kunt gaan halen en wat de kosten van het autorijbewijs zullen gaan bedragen. Bij de rijtest heb je geen theorie certificaat nodig en kan worden gevolgd vanaf 16,5 jaar.

Stap 2

Na afloop wordt meteen de uitslag van de rijtest met je besproken. Er word een lespakket op maat voor je samengesteld welke bij jouw past en afgestemd word op jouw wensen en mogelijkheden. Je kunt bij Autorijbewijs Service Limburg kiezen uit een reguliere rijopleiding over enkele maanden, een spoedcursus autorijbewijs van 2 – 8 weken of een rijleskamp waar je reeds de mogelijkheid hebt om het autorijbewijs via een spoedrijopleiding in 5 dagen of in 10 dagen te halen!

Je kunt ook op 2/3e deel van je rijopleiding een tussentijdse toets aanvragen. Dit is een proefexamen welk verloopt als een echt examen. Een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het rijexamen met een CBR examinator en om eventuele nervositeit weg te nemen. Tevens kun je vrijstelling verkrijgen voor de bijzondere verrichtingen bij het praktijkexamen. Het zelfvertrouwen stijgt en de examenvrees zakt waardoor je slagingskans met 30% zal toenemen bij het praktijkexamen.

Afhankelijk van jouw rijervaring kan je bij Autorijbewijs Service Limburg een complete rijopleiding van 10 rijlessen van 50 minuten en het rijexamen met onbeperkte examengarantie van 12 maanden al volgen vanaf € 895,00 die je eventueel in termijnen per bank of contant kunt voldoen.

Autorijbewijs Service Limburg

Stap 3

De autorijopleiding krijg je bij Autorijbewijs Service Limburg volgens een gestructureerd lesplan. Dit houdt in dat je samen met jouw vaste rijinstructeur de auto rijlessen vooruit kan plannen met aansluitend de Tussentijdse Toets en het praktijk rijexamen B. Het rijexamen wordt dus vroegtijdig of naar eigen voorkeur voor jouw gereserveerd. Op deze wijze kun je dus het best een versnelde autorijopleiding volgen. Hierdoor leer je met minder autorijlessen alle vaardigheden die op het rijexamen van jou worden verwacht en ben je optimaal voorbereid.

Ons streven is dat je de eerste keer slaagt voor je auto rijbewijs. Dat bewijst tenslotte ook ons hoge slagingspercentage en onze 35 jarige ervaring met het opleiden van duizenden cursisten. Mocht je onverhoopt je dag niet hebben kan je na aanvang van de rijopleiding gebruik maken van onze onbeperkte examengarantie van 12 maanden. Wij betalen voor jouw dan het nieuwe C.B.R. herexamen zodat je zelf veel geld kunt besparen en extra ruimte over hebt om de geadviseerde rijlessen te nemen.